Contact

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin urmatoarele metode:

GSM: 0744.xx.xx.xx
          

Tel / Fax:

e-mail: cristi@pro-group.ro
              cristi@pro-group.ro
             

Adresa: SC PRO GROUP ENTERPRISE SRL, Str.Vergului, Nr. 35,Sector 2, Bucuresti

Harta

Jaluzele si Rulouri

Copertine Retractabile tip Jaluzele Textile pentru ferestre si balcoane

 Priviti imaginile de mai jos si GALERIA FOTO !

Copertina Parasplar Retractabila tip Jaluzea este un nou model de Copertina Retractabila cu schelet si accesorii din aluminiu vopsit in cimp electrosatic si material de umbrire textil teflonat, de 360 gr/mp si peste, create special pentru copertine retractabile, cu deschidere in mai multe planuri reglabile, la un pret competitiv. 
Copertina Parasolar Retractabila tip Jaluzea poate fi montata la fereastra sau la balcon, sau la usa balconului, la interior sau la exterior, dar poate proteja la fel de bine si usa de la intrare.
Copertina Parasolar Retractabila Jaluzea poate umbri, in functie de reglaj, partial sau total fereastra, usa sau balconul, permitand si florilor din jardiniera dumneavoastra sa se dezvolte armonios.


Copertina Parasolar Retractabila tip Jaluzea textila - Technical Characteristics

- Gear reduction mechanism 12:1                             - Side covers for facade system
- Guide rail for facade system                                     - Plate for guide rail support
- Cover for facade system                                            - Guide rail stop
- Guide rail cover                                                            - 40 extension pipe
- 40 roller end                                                                 - Support bracket (wall - ceiling)
- Facade arm                                                                  - Roller end cup 60 (mechanism end)
                                                                                          - Roller end cup 60 (runner end)

 

Va propunem sa realizam impreuna Copertine Parasolar Fixe : noi aducem materialul textil teflonat din import, de 380 gr/mp si peste, de cea mai buna calitate, creat special pentru copertine parasolar in cea mai diversa gama de culori, iar dumneavoastra creati un schelet metalic sau din lemn dupa gustul dumneavoastra. Ori l-ai creat deja si cauti solutii pentru "acoperire".
Noua colectie de materiale textile teflonate este realizata cu tehnologia de ultima ora a Dupont Teflon Fabric Protector.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, apa, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei.

Puneti-va la incercare imaginatia si noi o "imbracam"  cu cele mai bune materiale textile Teflonate de 360 gr/mp create special !

Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.

Galerie Foto
 

Umbrele, Jaluzele Retractabile, Rulouri si RoleteTextile si din Aluminiu pentru Ferestre si Usi


Am extins gama produselor noastre pentru umbra din Grecia  cu Umbrele, Jaluzele Parasolare Retractabile Textile si Rulouri si Rolete Mobile Textile si din Aluminiu vopsit in cimp electrostatic pentru usi si ferestre, in gama variata de tipodimensiuni si culori.
In premiera in Romania, umbrela "W a l l F l e x", cu diametrul de 3.00 ml, fara suport pe pamint, cu prinderea pe peretele casei. Realizam Umbrele patrate cu latura de 4.00 ml si Umbrele rotunde cu diametrul de pina la 6.00 ml.
Jaluzele Parasolar Retractabile Vertical si Orizontal din material textil teflonat, fabricat in Italia (http://www.para.it/catalogo.asp?idLInea=1), PVC sau aluminiu vopsit in camp electrostatic, destinate utilizarii la interior sau la exterior, usoare si extrem de manevrabile, la preturi accesibile.
Oferim de asemenea Rulouri si Rolete Mobile din Aluminiu cu lamele culisante precum si usi de garaj mobile tip Rulou cu lamele culisante.
In afara rolului protector impotriva razelor fierbinti ale soarelui sau a intemperiilor toamnei si iernii, Jaluzele Parasolare Retractabile si Rulorile Parasolar Retractabile Textile si din Aluminiu va confera si o mai mare securitate a locuintei.


Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.


 
Ne gasiti si pe FacebookCopertine si Parasolare
Ne gasiti si pe Google+ Copertine si Parasolare
 
Galerie Foto