Contact

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin urmatoarele metode:

GSM: 0744.xx.xx.xx
          

Tel / Fax:

e-mail: cristi@pro-group.ro
              cristi@pro-group.ro
             

Adresa: SC PRO GROUP ENTERPRISE SRL, Str.Vergului, Nr. 35,Sector 2, Bucuresti

Harta

Copertine Retractabile

Copertine Retractabile cu Brate Mobile cu Caseta

 

Copertinele Parasolar Retractabile "Caseta", Copertine Parasolar Retractabile cu brate mobile, Copertine pentru Soare, importate direct din Grecia , la care bratele mobile de pliere dar si tamburul cu materialul de umbrire se retrag total in caseta. Copertinele Parasolar Retractabile cu Caseta "Casseta"acopera suprafete mari, respectiv de la 3 m pina la 7 m latime cu pina la 3.25 m deschidere.
 

copertina-retractabila-foper-1.jpg copertina-retractabila-foper-2.jpg copertina-retractabila-foper-3.jpg

Copertinele Retractabile "Caseta",  Copertine Retractabile cu brate mobile cu Caseta cu un design ireprosabil, mascheaza total in caseta intregul mecanism de rulare inclusiv bratele mobile rezistente realizate din aliaj de  aluminiu si prevazute cu cate doua arcuri elicoidale otelite fiecare, fara a afecta rezistenta si fiabilitatea acestora.

Copertinele Parasolar Retractabile cu brate mobile cu Caseta  sunt dotate standard cu motor cu telecomanda fabricate de SOMFY, Franta. Cu senzor de soare-vant de tip SOMFY - Franta, se elimina orice grija privind manevrarea "cassetei".
Copertinele Retractabile cu brate mobile cu Caseta, realizate din aliaje speciale de aluminiu vopsit in cimp electrostatic, cu materiale de umbrire textile teflonate de 360 gr/mp din import, cu motoare de actionare SOMFY - Franta si mecanisme de pliere din Grecia, au fost testate si prezinta garantii solide de functionare si rezistenta in conditii atmosferice dificile.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata din fabricatie pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei (materialul textil devine imputrescibil).
Copertinele Retractabile cu brate mobile cu Caseta "Casseta" folosesc puterea si durabilitatea  bratelor mobile SWIFT .
Copertinele Parasolar Retractabile cu Caseta "Casseta" pot fi personalizate (imprimate) prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.
Copertine Retractabile la cel mai bun pret de producator.

CONSULTANTA SI MASURATORI GRATUITE.

The mobile "Cassette" are the unique system where the combination of its attractive design, modern lining enable it to cover large surfaces. Once the system is closed its high quality construction helps to protect it against external elements therefore enabling it to stay it top functional condition and have a long life span.

Modern cassette design
Detaliu Horizon Detaliu Horizon Detaliu Horizon

Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.

.

 

 

Galerie Foto
 

Copertine Retractabile cu Brate Mobile S W I F T

Copertinele Parasolar Retractabile cu Brate Mobile S W I F T - Copertine pentru Soare denumite astfel in functie de tipodimensiune - sint cel mai raspandit sistem de Copertina Parasolar Retractabila cu Brate Mobile importate din Grecia, cu cea mai mare gama de utilizari, cu un grad sporit de flexibilitate la amplasare deoarece se sprijina exclusiv pe suporti proprii.  Copertinele Parasolar Retractabile SWIFT acopera suprafetemai  mari, respectiv de la 3 m pina la 7 m latime cu pina la 3.50 m deschidere.

Copertinele Retractabile cu Brate Mobile SWIFT, realizate din aliaje speciale de aluminiu vopsit (RAL) in cimp electrostatic, Copertine pentru Soare, cu materiale de umbrire teflonate de 380 gr/mp, import, cu motoare de actionare SOMFY - Franta si mecanisme de pliere din Grecia, prezinta garantii solide de functionare si rezistenta in conditii atmosferice normale.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata din fabricatie pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei - intre altele, materialul textil astfel tratat devine imputrescibil.

Copertina Parasolar Retractabila cu Brate Mobile SWIFT combina toate tipurile si dimensiunile de brate mobile din aluminiu prevazute cu cate doua arcuri elicoidale otelite fiecare si accesorii din aluminiu de asemenea importate direct din Grecia, in functie de necesitatile de amplasare si gusturi. Numarul de brate mobile din aluminiu se stabileste in principal in functie de lungimea copertinei masurata la perete.
Copertinele Retractabile cu Brate Mobile SWIFT dotate optional cu aparatoare de intemperii din aluminiu vopsit (RAL) in cimp electrostatic, pot conferi o imagine compacta, placuta si moderna similara cu cea a Copertinelor Parasolare Retractabile cu brate mobile "Casseta" la pret rezonabil.
Copertina Retractabila cu Brate Mobile SWIFT  "inteligenta"  prevazuta cu motor si telecomanda precum si cu senzor de soare-vant fabricate de SOMFY, France, confera independenta totala in functionare a Copertinei pentru Soare, . 
Copertinele Parasolar Retractabile SWIFT pot fi personalizate (imprimate) prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.

Copertine Retractabile cu Brate Mobile la cel mai bun pret de producator.
CONSULTANTA SI MASURATIRI GRATUITE.

Galerie Foto
 

Copertine Retractabile cu Brate Mobile F 1 0 0

 

Copertinele Parasolar Retractabile cu Brate Mobile F 1 0 0 importate direct din Grecia, Copertine pentru Soare, combina optim toate tipurile de mecanisme, brate mobile, suporti pentru bratele mobile si suporti de sprijin in folosul satisfacerii oricaror exigente tehnice,  gusturi ori cerinte de amplasare.  Copertinele Parasolar Retractabile acopera suprafete, de la 2.00 m pina la 5.00 m latime cu pina la 3.50 m deschidere.
Copertinele Retractabile cu Brate Mobile dotate optional cu aparatoare pentru intemperii din aluminiu, pot conferi o imagine compacta, placuta si moderna similara cu cea a Copertinelor Parasolare Retractabile cu brate mobile "Casseta".
Copertinele Parasolar Retractabile cu Brate Mobile,
realizate din aliaje speciale de aluminiu vopsit in cimp electrostatic, cu materiale de umbrire teflonate de 360 gr/mp, din import, cu motoare de actionare  SOMFY, France si mecanisme de actionare din Grecia, prezinta garantii solide de functionare si rezistenta in conditii meteorologice normale.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata din fabricatie pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei - intre altele materialul textil tratat cu teflon devine imputrescibil.
Copertina Parasolar Retractabila cu Brate Mobile poate fi prevazuta cu motor si telecomanda pecum si cu senzor de soare-vant de tip Somfy (Franta), care confera independenta totala in functionare.
Copertinele Parasolar Retractabile Parasolar pot fi personalizate - imprimate - prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.

Copertine Retractabile la cel mai bun pret de producator.

CONSULTATA SI MASURATORI GRATUITE.

Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.

Galerie Foto
 

Copertine  Retractabile cu Sistem de Rulare

 

Copertinele Parasolar Retractabile L I D I A importate direct din Grecia cu Sistem de Rulare sint pliabile, se executa numai in consola si necesita o structura simpla de sustinere preexistenta metalica sau din lemn. 
Copertina Parasolar Retractabila L I D I A, Copertina pentru Soare, este dotata cu mecanism de rulare cu curele si carucioare de culisare , cu actionare cu motor electric comandat prin telecomanda si/sau complet automatizata cu senzor de soare si vant fabricate de SOMFY, France

Copertina Retractabila cu sistem de rulare este conceputa pentru o amplasare facila si utilizare automatizata zilnica.

Copertinele Retractabile cu Sistem de Rulare sunt destinate utilizarii zilnice, cu posibilitate de adaptare pe orice suprafata solida.

Copertinele Parasolar Retractabile cu Sistem de Rulare L I D I A, realizate din aliaje speciale de aluminiu vopsit in cimp electrostatic, cu materiale de umbrire teflonatede 380 gr/mp - import, cu motoare de actionare Somfy - Franta si mecanisme de rulare din Grecia, prezinta garantii solide de functionare si rezistenta in conditii meteorologice dificile.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata din fabricatie pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, apa, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei (intre altele materialul textil tratat cu teflon devine imputrescibil).
La vant de 7 grade Beaufort, Copertinele Retractabile cu Sistem de Rulare pot ramine deschise. Acest lucru poate fi controlat cu usurinta prin utilizarea unui senzor soare-vant Somfy - Franta.
Cea mai mica inclinatie posibila pentru Copertinele Retractabile cu Sistem de Rulare, Copertine pentru Soare, trebuie sa fie de 30 de grade, iar dimensiunile, intre 2.50 ml si 6 ml lungime, respectiv 2.50 ml si 6 ml deschidere. Pentru dimensiuni mai mari se combina mai multe module pe lungime si/sau deschidere. Copertinele Retractabile cu Sistem de Rulare pot fi montate si vertical.
Copertinele Retractabile cu Sistem de Rulare pot fi personalizate - imprimate - prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.

Copertine Retractabile la cel mai bun pret de producator.
CONSULTANTA SI MASURATORI GRATUITECopertina Retractabila Parasolar cu Sistem de Rulare - Technical Characteristics :
Pergola Lydia
- Motor end cup
- Roller Bar 78 with groove
- Hood Cover for pergola
- Guide rail bracket for pergola
- Lateral covers for pergola hood
- Roller end cup
- Guide rails for pergola
- Lateral covers for pergola guide rails
- Terminal bar for pergola
- Top cover for terminal bar
- Lateral belt covers for terminal bar
- Hood for pergola
- Guide rail bracket for pergola
All imported from greece.


Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.

Galerie Foto
 

Copertine Retractabile cu BRATE Fixe si ROLE Mobile (Tenda Raula) - Copertina Pentru Soare si De Vreme Rea

 

Copertinele Parasolar Retractabile cu BRATE Fixe si ROLE Mobile importate direct din Grecia, Copertine Retractabile la cel mai bun pret de producator, solutii pentru umbra din balcon deschis, pot fi pozitionate si vertical si tin loc si de jaluzele exterioare oferind protectie contra soarelui, a vintului, a ploilor de toamna si a zapezii. Copertina Retractabila cu Brate Fixe si  ROLE MOBILE poate ramine complet deschisa  chiar si iarna.

Copertinele Retractabile cu BRATE Fixe si ROLE Mobile pot fi pastrate deschise fara grija pe tot parcursul anului, chiar daca sinteti in vacanta. Ele pot fi instalate cu usurinta la balcon sau la fereastra creind un adapost pentru soare, vint, ploaie sau zapada functional. 

Copertinele Parasolar Retractabile cu BRATE Fixe si ROLE Mobile (Tenda Raula) reprezinta solutia ieftina, eficienta si mai ales solida pentru ferestre si balcoane clasice sau balcoane tip logie situate in blocurile de locuinte.
Copertina Retractabila cu BRATE Fixe si ROLE Mobile (Tenda Raula) cu structura de aluminiu vopsit in cimp electrostatic cu materiale de umbrire teflonate de 360 gr/mp, import.

Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, apa, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei - intre altele materialul textil tratat cu teflon devine imputrescibil.

Copertina Retractabila cu BRATE Fixe si ROLE Mobile (Tenda Raula) poate umbri, in functie de reglaj pina la vertical, partial sau total fereastra, usa sau balconul, permitand si florilor din jardiniera dumneavoastra sa se dezvolte armonios.

Copertine retractabile la preturi de exceptie.
CONSULTATA SI MASURATORI GRATUITE.

Copertinele Parasolar Retractabile Parasolar Tenda Raula cu ROLE Mobile pot fi personalizate (imprimate) prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.
Copertine Retractabile la pret imbatabil.

A unique system with independent support of covering and shading surface. Power and durability imported from greece.
Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.


 
Ne gasiti si pe FacebookCopertine si Parasolare
Ne gasiti si pe Google+ Copertine si Parasolare
 
Galerie Foto