Contact

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin urmatoarele metode:

GSM: 0744.xx.xx.xx
          

Tel / Fax:

e-mail: cristi@pro-group.ro
              cristi@pro-group.ro
             

Adresa: SC PRO GROUP ENTERPRISE SRL, Str.Vergului, Nr. 35,Sector 2, Bucuresti

Harta

Copertine Retractabile MARCHIZE - Capotina

 

Copertine Parasolar Retractabile MARCHIZE Clasice (Rectangulara) si Copertine Retractabile MARCHIZE Semirotunde (Cupola), Copertine pentru Soare,  din Grecia la cel mai bun pret de producator,  solutia pentru umbra din balcon, usi si ferestre, sint un mod facil de acoperire perfecta pentru o suprafata de la 0.5 m pana la 4.00 m, cu o raza de proiectie (deschidere) de la 0.50 m pina la 1.50 m. Realizate cu schelet din aluminiu, Copertina Retractabila MARCHIZE Clasica si Copertina Retractabila MARCHIZE Semirotunda, rezista excelent la intemperii, inclusiv la zapada, putind ramine deschisa in toate cele patru anotimpuri.

Copertinele Retractabile MARCHIZE - Paradise de Umbra si Racoare Naturale potrivite pentru ferestrele de la bucataria sau sufrageria de bloc, balocoane tip logie sau intrarile de la bloc, hotel ori restaurant, florarie, cofetarie, magazin alimentar, centru de paine asigurind o umbra deasa si eficienta pe intreaga perioada a zilei. Copertinele Retractabile MARCHIZE pot fi instalate cu usurinta la balcon sau la fereastra creind un adapost functional pentru soare, vint, ploaie sau zapada . 

Copertinele Parasolar Retractabile MARCHIZE cu materiale de umbrire teflonate de 360 de gr/mp - import, la cel mai bun pret de producator, solutii pentru umbra create special pentru copertinele parasolar retractabile, pot fi actionate usor cu modul clasic cu cordon, eliberind in totalitate spatiul.
Teflonul este o protectie moleculara invizibila, aplicata pe fiecare fibra, oferind rezistenta la praf, ulei, apa, mentinind culorile vii pentru o perioada lunga de timp si securizind suprafata materialului contra apei - intre alte efecte materialul textil tratat cu teflon devine imputrescibil.

Copertina Retractabila MARCHIZA Semirotunda (Cupolaculiseaza in plan vertical si poate fi montata in prelungirea unui "tunel" cu armatura din aluminiu si acoperita de asemenea cu acelasi material de umbrire textil teflonat.
Copertinele Retractabile MARCHIZE Clasice (Rectangulara) si Copertinele Retractabile MARCHIZE Semirotunde (Cupola) pot fi montate si fixe.

Copertinele Parasolar Retractabile MARCHIZE
pot fi personalizate - imprimate - prin procedeul tehnic de ''transfer termic''.

CONSULTANTA SI MASURATORI GRATUITE

Copertinele Retractabile MARCHIZE sint disponibile cu 
actionare manuala cu cordelina.

A. Copertine Retractabile Marchize cu mecanism de actionare  manuala

B. Copertine Retractabile Marchize cu mecanism de actionare  electric

 

Copertine Retractabile Marchize - Technical Characteristics  :  
 
- Aluminum profile for canopy  
- Aluminum rightangle elbow
- Multiple spoke hinge              
- Side cord pulley
- Centre cord pulley                
- Manual canopy mechanism
- Cord wrap handle                  
- "U" Shaped canopy support
- Ending lining for canopy         
- P.V.C. protection lining for canopy
  All components are imported fromGreece.

Quality and warranty of our products, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.
 


 
Ne gasiti si pe FacebookCopertine si Parasolare
Ne gasiti si pe Google+ Copertine si Parasolare
 
Galerie Foto