Contact

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin urmatoarele metode:

GSM: 0744.xx.xx.xx
          

Tel / Fax:

e-mail: cristi@pro-group.ro
              cristi@pro-group.ro
             

Adresa: SC PRO GROUP ENTERPRISE SRL, Str.Vergului, Nr. 35,Sector 2, Bucuresti

Harta

Pergola Floper

Copertinele Parasolar Retractabile Pergola au fost importate din Grecia pentru prima data in Romania In Primavara Anului 2008 prin grija noastra exclusiva si sint destinate inchiderilor de terase de  mari dimensiuni.

Copertinele Parasolar Retractabile Pergola - destinate unor conditii climatice severe - Copertina Parasolar Pergola, la cel mai bun pret, singura Copertina Retractabila care are structura de sustinere completa proprie de aluminiu, inclusiv picioare de sprijin din aluminiu proprii, cu material de umbrire si protectie din trei straturi din polimer de inalta tehnicitate de 680 gr/mp - Italia,  care nu creaza efect de sera -  HEAT RETARDANT CLASS 2  - si care confera protectie totala impotriva radiatiilor UV, a ploii dar si a zapezii.


Copertinele Parasolar Mobile Pergola, solutia din Grecia pentru umbra de calitate, Copertine Retractabile Pergola ideale pentru a acoperi zone profesionale de mari dimensiuni, sunt copertinele retractabile parasolar cu cea mai mare suprafata  de acoperire dintre copertinele retractabile existente - 150 metri patrati -  si sunt recomandate oricarui anotimp si chiar unor conditii meteorologice severe.

Copertina Retractabila  Pergola, constructie de tip super-greu, cu profile din aliaje speciale de aluminiu vopsite standard in camp electrostatic cu vopsea electrostatica RAL1013 (BEJ) si RAL 9016 (ALB) si cu toate partile metalice inoxidabile rezistente in mediu marin, ofera protectie totala impotriva radiatiilor solare (UV 100%), impotriva ploii si zapezii, dar ofera si Paradisul de Umbra si Relaxare Naturale al noptilor de vara sub clar de luna.

 

copertina-retractabila-foper-1.jpg copertina-retractabila-foper-2.jpg copertina-retractabila-foper-3.jpg

Alte culori (RAL), inclusiv optiunea imitatie lemn, sint realizabile la comanda la cel mai bun pret.

Pergola este Copertina Parasolar Retractabila care nu are teama de vant, zapada sau ploaie. Copertina Retractabila Pergola aduce primavara mult mai devreme pe terasa dumneavoastra si prelungeste vara pana in lunile unei toamne tarzii.

 

Copertinele Retractabile Pergola, cu traverse mobile de sustinere si tensionare din aluminiu amplasate la fiecare 50 cm actionate prin curele de transmisie mobile, de catre un motor electric cu telecomanda fabricat de SOMFY, France   -  Copertine Parasolare Mobile pentru care conditiile meteorologice dificile nu reprezinta o problema. 

Copertinele Parasolar Retractabile Pergola rezista la vant de pana la 90 km/h conform testelor efectuate de catre Centrul de Cercetari Aerodinamice si Aeroacustice Pinifarina - Italia si pot sustine concomitent un strat de zapada de pina la 80 de centimetri grosime.

Copertina Parasolar Retractabila Pergola  -  constructie autoportanta - cu traverse mobile, coloane proprii realizate in intregime din aluminiu si stilpi de sustinere de asemenea din aluminiu, fara structura preexistenta, prevazuta cu material de umbrire din Polimer de inalta tehnologie in patru straturi de 680 gr / mp tip PE OPAQUE - HEAT RETARDANT CLASS 2 -   se preteaza excelent si unor zone cu vanturi puternice si zapada abundenta, in contrast cu nopti de vara fierbinti.

Noile modele de Copertina Pergola sunt prevazute suplimentar cu cheder longitudinal lateral pentru o mai buna gestionare a fluxului de apa pluviala, precum si, optional, cu jgheaburi si burlane de colectare si scurgere a apei.

De asemenea am introdus in gama produselor comercializate si PERGOLELE DIN ALUMINIU cu o durata de viata de 50 de ani.
 

Vizionati pergola din aluminiu :
 

 
Copertine Retractabile Pergola - Specificatie Tehnica

Copertina Retractabila Pergola - Dimensiuni maxime :      
    - 15 metri latime ( tambur )  x  10 m  deschidere
    - 8 metri deschidere  fara  stilpi de sustinere pe verticala

Copertina Retractabila Pergola - Materiale pentru sustinere  : 
- structura de aluminiu vopsita (RAL) integral in camp electrostatic
- testata si garantata pentru mediu salin si orice conditii climatice
- toate componentele sunt atestate si garantate inoxidabile

Copertina Retractabila Pergola - Materiale de  umbrire cu insertie textila, de 680 gr/mp, in trei straturi.

Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.
 

Galerie Foto