Contact

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta prin urmatoarele metode:

GSM: 0744.xx.xx.xx
          

Tel / Fax:

e-mail: cristi@pro-group.ro
              cristi@pro-group.ro
             

Adresa: SC PRO GROUP ENTERPRISE SRL, Str.Vergului, Nr. 35,Sector 2, Bucuresti

Harta

Copertine Retractabile Vertical - Rulou Transparent - Polimer Trasparent Mobil

 

Copertinele Retractabile Vertical Polimer Transparent, Copertine Rulou Transparent, adevarati pereti transparenti, aduse direct din Grecia, au grosimea de 0.80 mm si sunt destinate sa protejeze terasa, foisorul sau balconul ori logia dumneavoastra de ploaia si vantul toamnei, dar si de zapada iernii, iar transparenta Copertinei Retractabile Rulou Transparent Vertical - perete polimer transparent - permite o foarte buna vizibilitate spre spatiul exterior. 
Nu ignorati nici varianta de Panouri Transparente Detasabile cu Capse si Bride daca terasa sau foisorul dispune de structura din lemn.


Copertinele Retractabile Vertical Rulou Polimer Transparent realizeaza inchideri terasa, balcon sau foisor, rapid, usor si ieftin, un adapost convenabil si eficient, marind spatiul dumneavoastra interior, cu sisteme transparente care se ridica si se coboara oricind, care nu produc efect de sera si care nu isi pierd stralucirea si transparenta si nu se degradeaza cu trecerea timpului, la un pret fara concurenta.

Copertina Retractabila Vertical RulouTransparent, un perete transparent, asigura pe terasa, foisor sau balcon un climat placut, ferit de vant, ploaie, praf  si zapada in sezonul rece, avind o garantie de 3 (trei) ani. 
 

copertina-retractabila-vertical-1.jpg copertina-retractabila-vertical-2.jpg copertina-retractabila-vertical-3.jpg

Copertina Mobila Transparenta -  Copertina Rulou Transparent,  Gelatina Japonia si sistemul sau de prindere in doua planuri - atit in plan vertical cit si in plan orizontal - sunt concepute astfel incat sa suporte o presiune a vantului de pana la 60 km/h.

Copertinele Retractabile Vertical, Polimer Transparent Mobil, din Grecia pot fi montate si cu picioare (ghidaje) de aluminiu -  Copertina Rulou Transparent Casetat, "Casete" -  prevazute cu perii de etansare  verticale printre care culiseaza Polimerul Transparent Mobil.
Copertina Mobila "Caseta"  tip Polimer Transparent, Rulou Transparent Casetat, confera un design deosebit de elegant, o mai buna etansare fata de exterior si poate fi actionata manual cu manivela, sau cu motor si telecomanda.
Copertina Retractabila Vertical  - Perete Mobil - poate fi confectionata si din material textil teflonat opac de 360 gr/mp, sau partial transparent / opac, ori din material semitransparent tip mesh, toate, la cel mai bun pret.

Copertina Retractabila Vertical "Polimer Transparent Mobil" aduce o economie de pana la 9.99 % la energia termica consumata, prin eliminarea frigului generat prin convectie de terasa sau balconul locuintei dumneavoastra.

Va sugeram ca si alternativa si Panourile Transparente Detasabile cu Bride si Capse daca aveti o structura verticala din lemn la terasa sau foisor.

Pret : de la 22.00 euro/mp !

Panourile Transparente Detasabile pot avea si forme geometrice neregulate adica pot urmari fidel conturul foisorului ori a terasei.


Copertine Retractabile la pret de producator.

CONSULTANTA SI MASURATORI GRATUITE

Afara ploua sau bate vantul ori viscoleste ?  Copertinele Rulou Transparent Mobil sunt solutia ideala de inchideri terasa, balcon sau foisor !

 

 Copertine Retractabile Vertical PolimerTranparent Mobil, Perete Transparent - Gelatina "Japonia" - Date Tehnice :

polimer transparent de 0.80 mm, Gelatina, 480 gr/mp, total impermeabil la apa si zapada. 
- copertina retractabila vertical transparenta, perete transparent, Gelatina "Japonia",  este neinflamabila - nu arde cu flacara
- polimerul retractabil vertical transparent, perete transparent, Gelatina "Japonia", nu permite trecerea vantului
- copertina retractabila vertical transparenta, perete transparent, Gelatina "Japonia" - sistemul de retractare si materialul transparent - garantie de trei ani.

Quality and warranty of our products & design, apart from our customers ' acknowledgement, has also been certified by TUV Austria, for the full compliance to EN ISO 9001 : 2000.


 
Ne gasiti si pe FacebookCopertine si Parasolare
Ne gasiti si pe Google+ Copertine si Parasolare
 
Galerie Foto